OVER ONS

HENDRIKX TRANSPORT 24/7 SERVICE is een jong en groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het geconditioneerd (van ca. -28 tot ca. +28 graden Celsius) groot- en sneltransport. Voor zowel nationale en internationale orders staan zij 24/7, dag in dag uit, het hele jaar door klaar voor hun opdrachtgevers. Met ongeveer 20 eenheden, van klein tot groot en zo’n 25 man/vrouw personeel, hebben ze legio mogelijkheden om hun klanten naar meer dan tevredenheid te bedienen. Door onze uitstekende service en bereikbaarheid zijn we in korte tijd een betrouwbare partner geworden voor onze opdrachtgevers.

Wij doen meer dan alleen transporten uitvoeren, we denken mee met klanten om zo efficiënt mogelijk te werken en bedenken passende logistieke oplossingen, met alle middelen en kennis die in onze macht ligt, indien klanten door de bomen het bos niet meer zien. Dit doen we al dan niet met behulp van ons betrouwbaar en gespecialiseerd netwerk. “Van problemen maken wij uitdagingen” om ze vervolgens aan te gaan. Een goede communicatie met de (potentiele) klant of opdrachtgever is hierin erg belangrijk en we willen dan ook dat zij bespreekbaar maken waar wij nog verbeteringen kunnen treffen in onze organisatie of ze eventueel met aanschaf van ander/aangepast materieel (nóg beter) te kunnen bedienen.

Geschiedenis

Hendrikx Transport 24/7 Service is op 1 januari 2012 begonnen met haar activiteiten en ontstaan uit twee bedrijven. De oorsprong ligt rondom het jaar 2000 toen de ouders van de huidige eigenaar (Danny Hendrikx) begonnen met enkele kleine voertuigen en zich snel gingen specialiseren in het koel- en vriestransport. Jarenlange transportervaring van Vader Hendrikx had een belangrijke rol in het succes van dit bedrijf. Zoon Danny raakte in 2009 door de economische crisis zijn baan kwijt als leidinggevende in een logistieke omgeving. Ook hij begon voor zichzelf (2010) met een klein voertuig en een samenwerking met zijn ouders was al snel een feit. Mede door de leeftijd van de ouders Hendrikx, de snel groeiende klantenkring en de regel- en wetgeving (die Vader Hendrikx boven de pet ging groeien) werden de bedrijven bij elkaar gevoegd, nadat Danny Hendrikx alle benodigde papieren had behaald. De ouders Hendrikx zijn inmiddels i.v.m. de pensioengerechtigde leeftijd van Vader uit het bedrijf gestapt. Sinds 2018 is de rechtsvorm veranderd in een B.V., waardoor de nieuwe volledige naam “Hendrikx Transport 24/7 Service B.V” geworden is… de basis-naam zal, wat Danny Hendrikx betreft, nooit veranderen… we zijn een begrip geworden in deze mooie wereld van transport & logistiek.